MANHARD NIEUWS PRODUCTEN BESTELLING WINKELWAGEN CONTACT
Home - Manhard - Over ons

Over ons

Manhard is in 1989 opgericht als fabrikant van industriele schorten voor de vlees-, vis- en pluimvee verwerkende industrie. Sinds die tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers voor deze branches op zowel nationaal als internationaal niveau.

Ons productaanbod is aanzienlijk verbreed in de jaren en kenmerkt zich tot een totaalleverancier voor iedere voeding verwerkende organisatie in Europa. Werkt u in een slachterij, snijderij, horeca of heeft u een groothandel? Dan kunnen wij ook uw bedrijf een toegevoegde waarde bieden.

Wij zijn uw totaalleverancier voor alle verbruiks- en gebruiksartikelen. Dankzij uitstekende contacten, over de gehele wereld, hebben wij een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment kunnen samenstellen.

Op onze nieuwspagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze branche.

Welke service bieden wij u?

Wij bieden u een breed pakket aan verbruiks- en gebruiksartikelen, welke wij grotendeels binnen 24 uur uit eigen voorraad kunnen leveren.
Bij Manhard heeft u de keuze uit een ruim assortiment schorten, snijgereedschap, veiligheidshandschoenen, kleding, disposables, gereedschappen, slijpmaterialen, lintzagen en PBM. Wij vertegenwoordigen diverse bekende merken, maar wij kunnen u ook onze eigen private label artikelen leveren. De private label producten, worden geleverd onder de merknaam Mantex.

Al onze producten worden uitvoerig getest, waardoor wij kwaliteit garanderen.

Het team van Manhard is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden. Mist u iets in ons assortiment? Heeft u vragen, specifieke eisen of wensen neem dan contact met ons op.

Ons team staat graag voor u klaar!


Copyright 2023 Manhard.nl