MANHARD NIEUWS PRODUCTEN BESTELLING WINKELWAGEN CONTACT
Home - Nieuws

Safety messenkorven

Onze messenhouders zijn in verschillende modellen leverbaar en zijn volledig vervaardigd uit RVS en alle oppervlakten zijn elektrolytisch gepolijst. De messenhouders zijn ontworpen voor het opbergen van messen, aanzetstalen en RVS handschoenen. Dit om het wassen, desinfecteren en opbergen te vergemakkelijken.

Tijdens het werk kunnen ze aan het werkoppervlak/wasmachinerek worden gehangen door middel van de ophangbeugel en hierna zonder sporen van vuil verwijderd worden. De messenhouders doen eveneens dienst als veiligheidsschede (kunststof stangen zijn ter bescherming van de mesbladen), als de messen worden vervoerd.

Door middel van een speciale sluiting (vergrendelmechanisme) wordt verhinderd dat de messen eruit vallen. Onze Safety messenkorven is een uitgebreide versie op onze Economic messenkorven serie.

Bewaarbox, handig mee te nemen, ophangbeugel, meerdere messen, aanzetstalen en/of ergo-steel en veiligheidshandschoen in één box, altijd bij de hand.

Eenvoudig te reinigen, RVS, inbraak preventief door middel van een eigen slot. Alle messen, stalen en handschoen afgeschermd door de constructie en bieden voldoende bescherming tegen diefstal.

De Safety messenkorven is een uitbreiding op onze Economy messenkorf serie.

Copyright 2024 Manhard.nl