MANHARD NIEUWS PRODUCTEN BESTELLING WINKELWAGEN CONTACT
Home - Nieuws

Een laars zoals u nog nooit heeft gevoeld

Dunlop® komt met een nieuwe generatie Purofort® laarzen voor de voedselverwerkende industrie. De mal van deze laars is speciaal ontworpen voor de voedselverwerking. De laars biedt daarom niet alleen alle voordelen van de Purofort® technologie, maar voldoet ook aan de specifieke behoeften van eindgebruikers.

Bijzonder aan de nieuwe laars is het vernieuwde comfort. Door het lichte en zeer flexibele materiaal voel je bijna niet dat je een laars aan hebt. Zeker bijzonder om dat te ervaren. Deze lichtgewicht is uiterst flexibel. Deze bijzondere eigenschappen gaan niet ten koste van de isolatie en duurzaamheid. De nieuwe Purofort® blijft uitstekend isoleren en is zeer slijtvast.

Daarnaast is de laars speciaal ontworpen voor eventuele orthopedische inlegzolen.

Bij het ontwerp is nagedacht over de reiniging van de laars. De laarzen zijn zeer glad ontworpen, waardoor vuil minder snel blijft hangen en waardoor ze relatief makkelijk schoon te maken zijn. De laars heeft een antibacteriële behandeling en is bestand tegen chemicaliën, bloed, oliën en vetten.

U kunt de laars droog weghangen door het unieke ophanggat. De buitenzool is slipbestendig (SRC) en geeft de hoogste slipweerstand voor iedere situatie.
Copyright 2023 Manhard.nl