MANHARD NIEUWS PRODUCTEN BESTELLING WINKELWAGEN CONTACT
Home - Nieuws

Uniek in zijn soort

Sinds enkele weken presenteren wij onze nieuwe witte instapschoenen Raisa en Marmora. Deze type schoenen zijn een unieke aanvulling in het brede programma schoenen dat wij bieden. De Raisa is een lage instapschoen, waarvan de Marmora de hoge variant is.

Deze nieuwe schoenen zijn een verbeterde versie van de bestaande schoenen Numa en Tullus, die al jaren met succes uit ons assortiment worden geleverd.

Vanzelfsprekend voldoet deze lijn aan de nieuwste veiligheidseisen en zijn ze uitstekend bestand tegen de omstandigheden in de voedingsindustrie. Bij de ontwikkeling van deze schoenen is gebruik gemaakt van de ervaring van de schoenenfabrikant Cofra en onze kennis van de voedingsindustrie. Zo hebben de schoenen een metaalvrije, beschermende composieten neus, die minder kou aantrekt dan de reguliere stalen neus. Verder heeft de zool een hoge antislip gradatie, wat komt door het unieke zeskant profiel. Vlees- en voedingsresten blijven minder plakken aan de zool, waardoor de kans op uitglijden wordt geminimaliseerd.

De buitenzijde van de schoen is gemaakt van Lorica, wat beter bestand is tegen chemicaliƫn, oliƫn en dierlijke vetten. Uniek aan deze schoen is dat er extra klittenband op de schoen is bevestigd, waardoor de tong van de schoen goed op de plaats blijft zitten en de medewerker minder snel vocht in de schoenen kan krijgen.

Deze nieuwe witte lijn is speciaal voor Manhard door Cofra ontwikkeld en nergens anders te verkrijgen. Daarnaast zijn deze schoen ook in het zwart leverbaar.

Raisa: lage instapschoen, wit
Marmora: hoge instapschoen, wit
Dakar: lage instapschoen, zwart
Gambia: hoge instapschoen, zwart
Copyright 2024 Manhard.nl