MANHARD NIEUWS PRODUCTEN BESTELLING WINKELWAGEN CONTACT
Home - Nieuws

Dick MultiRon aanzetstaal

De all-rounder
De firma Dick heeft in de serie Dickeron aanzetstalen een nieuw staal toegevoegd: de MultiRon. Met de MultiRon heeft Dick een belangrijke stap vooruit gezet in een nieuwe techniek van aanzetten.

De MultiRon is een ovale staal van 30 cm lang. De belangrijkste en unieke eigenschap is dat u met deze staal uw mes zowel standaard als fijn kunt aanzetten. Het voordeel van een ovale staal is dat u een breder contactvlak heeft met uw mes, waardoor u snel en effectief kunt slijpen. En door de gecombineerde mogelijkheden van aanzetten, maakt dit een uniek aanzetstaal voor professionals in de horeca en vleesindustrie.

Aanzetten en verfijnen: nu is het mogelijk met één buitengewoon aanzetstaal van Dick.
De MultiRon bevat speciale gelijk verdeelde groeven die op verschillende hoogtes op het aanzetstaal liggen. Door een wisselende druk op uw mes te geven, kunt u standaard aanzetten combineren met fijn aanzetten. Zet u meer druk op het mes, dan zal deze grof slijpen. Zet u minder kracht op het mes, dan zal uw snede van het mes fijn aangezet worden.
Verder is de MultiRon afgewerkt met een hygiënische en ergonomische handgreep van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd volgens de DICKERON principes.

DICKERON familie
De MultiRon is een aanwinst binnen de Dickeron serie met uiteenlopende aanzetstalen. Naast de Combi, MultiCut en de klassieke Dickeron ovaal. De Dickeron aanzetstalen zijn wereldwijd de nummer 1 bij professionele gebruikers. Iedere Dickeron is een specialist welke ontwikkeld is voor specifieke toepassingen. De MultiRon past zeker in het rijtje en is geschikt voor professionals die hun messen willen aanzetten en de scherpte willen verfijnen. En dit alles in één aanzetstaal.

MultiRon
Combi
MultiCut
klassieke Dickeron
Dickeron aanzetstalen
Copyright 2024 Manhard.nl